Schoonmaakazijn 80 procent 24 X 20 Ltr, Pallet 24 Cannen

Artikelnummer
26
Verpakt per
24 jerrycans 24x 20 liter
Levertijd
Levertijd 1 - 2 werkdagen

- +

€ 1725,00

Levertijd 1 - 2 werkdagen

SchoonmaakazijnSchoonmaakazijn
 
Gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 150,-
Achteraf betalen Veilig met AfterPay
Levertijd 1 - 2 werkdagen
Schoonmaakazijn.net Hét adres voor elke huishoudelijke klus

Schoonmaakazijn 80 procent 24 X 20 Ltr, Pallet 24 Cannen

Schoonmaakazijn (80%) - 24x20 liter, pallet met 24 stuks

Kies voor schoonmaakazijn met een percentage van 80% azijnzuur, wanneer u vuil op verschillende oppervlakken wilt kunnen verwijderen. Schoonmaakazijn.net biedt u dit reinigingsmiddel aan op een pallet met 24 flessen van 20 liter schoonmaakazijn (80%). Zo kunt u hier een lange tijd mee vooruit! Ideaal, wanneer u schoonmaakazijn regelmatig gebruikt voor het reinigen van grote terrassen, wanden of schuttingen. 

Naast schoonmaakazijn met een percentage van 80%, bieden we ook schoonmaakazijn aan met percentages van 9% en 20%. Bekijk vooraf welk percentage azijnzuur benodigd is voor het reinigen van uw ondergrond. Deze middelen zijn direct te gebruiken, waar dat bij schoonmaakazijn (80%) niet mogelijk is. 

Gebruik van schoonmaakazijn (80%)

Het is onverstandig om schoonmaakazijn (80%) direct te gebruiken. Slimmer is het, om dit middel eerst aan te lengen met water. Zo neemt het percentage azijnzuur af en creëert u uw eigen schoonmaakazijn van 9% of 20%. Door het middel te verdunnen, is schoonmaakazijn 80% een hele goedkope oplossing! U heeft immers maar een klein deel uit de kan nodig. Bij het gebruik van schoonmaakazijn is het belangrijk vooraf uit te zoeken of uw ondergrond bestand is tegen dit schoonmaakmiddel. U wilt schade aan bijvoorbeeld kalkhoudend natuursteen voorkomen. 

Tip: gebruik schoonmaakazijn altijd in combinatie met werkhandschoenen en een veiligheidsbril! Zo voorkomt u irritaties aan de huid of andere vormen van letsel. We bieden deze beschermende producten in ons assortiment aan. 

Schoonmaakazijn (80%) voor binnen en buiten 

Schoonmaakazijn (80%) is een zeer geschikt schoonmaakmiddel voor het verwijderen van aanslag op diverse ondergrond. Gebruik het middel in de badkamer voor het verwijderen van kalkaanslag, op uw schutting of terras voor het oplossen van een groene waas, enzovoorts. U kunt het middel ook in apparaten als een koffiezetmachine of waterkoker gebruiken. Spoel de apparaten hierbij goed om, na het gebruik van schoonmaakazijn! Door zijn krachtige werking, doet schoonmaakazijn vuil als sneeuw voor de zon verdwijnen.