Veel gestelde vragen

Betaal ik ook verzendkosten
Bij bestellingen boven de € 150,- betaal je bij ons geen verzendkosten. Bij bestelling onder de € 150,- rekenen wij € 6,95 verzendkosten. Voor België bedragen de verzendkosten € 9,95.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
Bestellingen geplaatst na 17:00 worden de eerstvolgende werkdag verstuurd. Geplaatste bestelling op zaterdag en zondag worden op maandag verwerkt en verstuurd. 

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Zodra we uw bestelling hebben overgedragen aan PostNL of DPD, ontvangt u na verwerking en scanning een verzendmail van hen met de track & trace-code.

Er ontbreekt iets in mijn bestelling, wat nu?
Neemt u dan contact met ons op, en wij helpen u graag verder!

Mijn bestelling is beschadigd, wat nu?
U mag ons een e-mail sturen met een foto van de verpakking en het factuur- of ordernummer. Wij helpen dit graag voor u uit te zoeken en zullen dan met een oplossing bij u terugkomen.

Hoe weet ik of mijn bestelling al is verzonden?
Wanneer uw bestelling is verwerkt in ons magazijn, ontvangt u van ons een bericht per e-mail.

Ik heb een verkeerd product ontvangen, wat nu?
Neem in dat geval contact met ons op en we helpen u graag verder!

Ik heb nog geen bevestiging ontvangen. Is mijn bestelling goed doorgekomen?
Zodra we uw bestelling hebben ontvangen, sturen we u een bevestigingsmail. Let op: Het is mogelijk dat de orderbevestiging in uw spamfolder belandt. Als u deze daar ook niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op! We zullen dan controleren of de bestelling correct is ontvangen of dat er mogelijk een typefout is gemaakt in het e-mailadres.

Ik heb nog geen bevestiging met Track & Trace code ontvangen
De track & trace-code ontvangt u in een verzendmail van PostNL of DPD zodra uw bestelling is gescand. Als u deze nog niet heeft ontvangen, kan het zijn dat we nog bezig zijn met het verwerken van uw bestelling.