Schoonmaakazijn 20 procent 24 X 20 Ltr, Pallet 24 Cannen

Artikelnummer
25
Verpakt per
24 jerrycans 24x 20 liter
Levertijd
Levertijd 1 - 2 werkdagen

- +

€ 855,00

Levertijd 1 - 2 werkdagen

SchoonmaakazijnSchoonmaakazijn
 
Gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 150,-
Achteraf betalen Veilig met AfterPay
Levertijd 1 - 2 werkdagen
Schoonmaakazijn.net Hét adres voor elke huishoudelijke klus

Schoonmaakazijn 20 procent 24 X 20 Ltr, Pallet 24 Cannen

Schoonmaakazijn (20%) - 24x20 liter, pallet met 24 stuks 

Zoekt u een krachtig schoonmaakmiddel om verschillende vormen van aanslag van uw tegels, wanden of schutting te kunnen verwijderen? Kies voor schoonmaakazijn met een percentage van 20%. Wij bieden u dit schoonmaakmiddel aan op een pallet met 24 kannen van 20 liter. Zo kunt u een lange tijd vooruit! Daarbij biedt Schoonmaakazijn.net u standaard een scherpe prijs voor schoonmaakazijn (20%). Het helpt u schoonmaakklussen makkelijker te maken! Lees snel verder, om te zien bij welke schoonmaakklussen schoonmaakazijn gebruikt kan worden. 

Liever een lichtere variant van schoonmaakazijn? Wij bieden ook schoonmaakazijn met een percentage van 9% aan op een pallet met 24 kannen van 20 liter! U kunt er ook voor kiezen schoonmaakazijn van 20% te verdunnen met water. 

Gebruik van schoonmaakazijn (20%)

Schoonmaakazijn biedt het voordeel, dat dit middel direct gebruikt kan worden. U hoeft het niet te combineren met dure schoonmaakapparatuur of andere reinigingsmiddelen. Verspreid het middel over het oppervlak wat u wilt reinigen en schrob het vuil vervolgens weg met een borstel of veger. Het verdunnen met water is bij schoonmaakazijn (20%) niet noodzakelijk. Zo behoudt het reinigingsmiddel zijn kracht bij het verwijderen van hardnekkig vuil op verschillende ondergronden. Ook prettig: schoonmaakazijn is biologisch afbreekbaar. U kunt het middel dus ook op uw terras of oprit gebruiken, zonder dat het bodemleven hierdoor wordt aangetast. 

Schoonmaakazijn (20%) om aanslag te verwijderen 

Het gebruik van schoonmaakazijn (20%) is zeer geschikt bij het verwijderen van aanslag op uw tegels, terras of bijvoorbeeld schutting. Door voor een pallet met 24 kannen van 20 liter schoonmaakazijn (20%) te kiezen, kunt u een lange tijd vooruit. Wel zo fijn, wanneer u regelmatig grote oppervlakken moet kunnen reinigen. Bekijk vooraf altijd, of het te reinigen materiaal bestand is tegen het azijnzuur in schoonmaakazijn. 

Voor uw eigen veiligheid kan het slim zijn om schoonmaakazijn (20%) enkel te gebruiken in combinatie met een veiligheidsbril en werkhandschoenen. Het voorkomt irritaties aan de huid.