Pallet verkoop

Pallet verkoop

Schoonmaakazijn is een ideaal hulpmiddel voor het uitvoeren van uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden binnen en buiten gebouwen. Of het nu om een woning gaat of om een groot bedrijfspand, schoonmaakazijn komt altijd van pas! Zo kunt u schoonmaakazijn gebruiken voor het schoonmaken van badkamers, werkplaatsen, tuintegels, muren, boten, caravans, enzovoorts. Overal waar een groene aanslag op ontstaan is kan dit type azijn de uitkomst voor u bieden. Om voor de komende jaren voorzien te zijn kunt u ervoor kiezen om een grootverpakking schoonmaakazijn te kopen. Dit betreft een pallet met 24 jerrycans schoonmaakazijn, die nog scherper geprijsd is dan de losse jerrycan schoonmaakazijn al zijn in onze webwinkel. 

Grootverpakking schoonmaakazijn voor bedrijven  

Een grootverpakking schoonmaakazijn van 24 jerrycans is onder meer geschikt voor bedrijven met een grot terrein, die zij eens per jaar willen schoonmaken om groene aanslag te verwijderen. Ook wanneer uw terrein mogelijk wat kleiner is, maar u veel muren met groene aanslag heeft is een grootverpakking schoonmaakazijn interessant voor u. Door in een keer een pallet met 24 jerrycans schoonmaakazijn te kopen bent u voor komende maanden of zelfs jaren voorzien. Hiermee bespaart u veel op de kosten voor de inkoop van schoonmaakazijn. Per jerrycan is de schoonmaakazijn in een grootverpakking namelijk goedkoper, dan wanneer u dit los zou kopen. 

Grote terrassen van restaurants schoonmaken

Niet alleen voor bedrijven ook de particuliere woningbezitters is een grootverpakking schoonmaakazijn erg interessant. Ook restaurant- of caféeigenaren kunnen profiteren van het voordeel van een pallet met 24 jerrycans schoonmaakazijn. Zij kunnen de schoonmaakazijn onder meer gebruiken voor het reinigen van hun terras aan het begin van het terrasseizoen. Een terras met een groene aanslag zal immers nauwelijks klanten naar uw restaurant of café trekken! Niet alleen geeft de groene aanslag uw terras een onhygiënische uitstraling, ook zorgt het ervoor dat het terras er rommelig uit gaat zien.