Handschoenen small

Artikelnummer
9
Materiaal
Neopreen over natuurlijke rubbercoating
Levertijd
Levertijd 1 - 2 werkdagen

- +

€ 5,99

Levertijd 1 - 2 werkdagen

SchoonmaakazijnSchoonmaakazijn
 
Gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 150,-
Achteraf betalen Veilig met AfterPay
Levertijd 1 - 2 werkdagen
Schoonmaakazijn.net Hét adres voor elke huishoudelijke klus

Handschoenen small

Schoonmaakmiddelen gaan de strijd aan met vuil. Duidelijk. Daar zijn ze voor. Dat ze daarvoor enige agressiviteit moet hebben is ook helder. Dat geldt voor schoonmaakmiddelen, dus dat geldt ook voor schoonmaakazijn. In die noodzakelijke bijtende eigenschappen van het product zit echter ook een (klein) risico verstopt. Komt het middel, in dit geval schoonmaakazijn, in aanraking met uw huid of met uw ogen dan ontstaat er soms wat irritatie. Dat is de essentie van het schoonmaakmiddel, en daar moet u dus op bedacht zijn. Het assortiment van onze webwinkel helpt u daarbij, want bij ons kunt u hoogwaardige beschermingsmiddelen aanschaffen die irritatie op uw huid voorkomen. Zoals onze veiligheidshandschoenen bijvoorbeeld. Die u in verschillende maten aan kunt schaffen; bijvoorbeeld in de maat ‘small’ (S).

Handschoen moet passen

Overigens is de mate waarin schoonmaakazijn de huid irriteert niet extreem. Toch hebben bepaalde mensen er eerder, en in ergere mate, last van dan anderen. Goede handschoenen voorkomen dat. Het is dan natuurlijk wel van belang dat de handschoen goed past. Te kleine handschoenen bedekken niet de volledige hand, te grote handschoenen beginnen te schuiven. Kiest u bij de aanschaf dus altijd de juiste maat handschoen. Wie kleinere handen heeft zal waarschijnlijk bij de handschoen uitkomen die u hier ziet afgebeeld. Het is namelijk het kleinste model dat wij in de aanbieding hebben.

Neopreen handschoenen

De beschermende eigenschappen van de handschoenen uit onze webwinkel danken deze exemplaren aan het gebruik van neopreen. Dit sterke materiaal heeft uitstekende beschermende eigenschappen en bovendien zitten de handschoenen dankzij het gebruikte materiaal ook prettig. Deze handschoenen in de maat small kunnen dus zeker klein maar fijn genoemd worden. De antislip-laag aan de binnenzijde is een prettige bijkomstigheid en zorgt ervoor dat u een stevige grip hebt tijdens het schoonmaken.