Schoonmaakazijn 9 procent 24 X 20 Ltr, Pallet 24 Cannen

Artikelnummer
18
Verpakt per
24 jerrycans 24x 20 liter
Levertijd
Levertijd 1 - 2 werkdagen

- +

€ 735,00

Levertijd 1 - 2 werkdagen

SchoonmaakazijnSchoonmaakazijn
 
Gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 150,-
Achteraf betalen Veilig met AfterPay
Levertijd 1 - 2 werkdagen
Schoonmaakazijn.net Hét adres voor elke huishoudelijke klus

Schoonmaakazijn 9 procent 24 X 20 Ltr, Pallet 24 Cannen

Schoonmaakazijn (9%) – 24x20 liter, pallet met 24 stuks

Op zoek naar een schoonmaakmiddel die bij vrijwel iedere klus te gebruiken is? Kies voor schoonmaakazijn! Het is een onmisbaar product binnen ieder huishouden. Niet alleen voor het reinigen van woningen komt schoonmaakazijn (9%) van pas. Ook binnen de industrie of voor de reiniging van bedrijfspanden kunt u dit middel gebruiken. Door voor een pallet met 24 kannen van 20 liter schoonmaakazijn te kiezen, kunt u een lange tijd vooruit! Schoonmaakazijn.net biedt u dit schoonmaakmiddel tegen een scherpe prijs aan. Voor welke schoonmaakklussen kunt u het schoonmaakazijn goed gebruiken? 

Kalkaanslag aanpakken met schoonmaakazijn (9%)

Schoonmaakazijn kan bij verschillende klusjes worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van kalk. Het ontstaan van kalkaanslag is in vochtige omgevingen bijna niet te voorkomen. Binnen woningen herkent u de kalkaanslag aan de witte waas over uw sanitaire voorzieningen. Waar de meeste schoonmaakmiddelen niet krachtig genoeg zijn, laat schoonmaakazijn (9%) de kalkaanslag als sneeuw voor de zon verdwijnen! 

Tip: ook voor het ontkalken van apparaten en machines kan schoonmaakazijn gebruikt worden. Denk aan het ontkalken van de waterkoker of een koffiezetapparaat. Zorg er na het gebruik van schoonmaakazijn voor, dat u de apparaten goed omspoelt. 

Schoonmaakazijn (9%) bij andere klussen gebruiken 

Niet alleen voor het verwijderen van kalkaanslag kan schoonmaakazijn (9%) goed van pas komen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verwijderen van een doffe waas over uw vloer- of wandtegels. In een groot bedrijfspand is het gebruik van een literfles vaak niet voldoende. Door voor een pallet met 24 kannen van 20 liter schoonmaakazijn (9%) te kiezen, kunt u een lange tijd vooruit! Ook buiten de deur komt schoonmaakazijn van pas. Gebruik het bijvoorbeeld voor het verwijderen van de aanslag op uw terras, oprit of parkeerterrein. 

Bij het gebruik van schoonmaakazijn kan het gebruik van een veiligheidsbril aan te raden zijn. Wij bieden u een comfortabele en veilige bril, die lichamelijk letsel tegengaat.