Over ons

Over ons

Schoonmaakazijn.net is eigendom van Seasons Retail BV, een E-commerce bedrijf met meerdere webshops onder één vlag. Vanuit onze magazijn in Groningen en Bocholt (Duitsland) leveren we ons assortiment van ruim 4.000 artikelen uit voorraad. Ons assortiment is zorgvuldig afgestemd op de behoefte van onze klanten. Het assortiment kunnen we opdelen in o.a. de volgende productgroepen ijzerwaren, huis & tuin en schoonmaakmiddelen.

Ons team

Dagelijks streven wij ernaar om uw order binnen 1- 2 werkdagen te bezorgen. Dit doen we met een gemotiveerd team. Met onze producten richten we ons als spanband specialist binnen de branche op het leveren van kwaliteitsproducten tegen een concurrerend prijsniveau. We staan als team voor hoogstaande producten, snelle levering, duidelijke productinformatie en contact met de klant.

Voordelen

Transparante en persoonlijke service! De service van schoonmaakazijn.net wordt gekenmerkt door transparantie en een persoonlijk contact met u. Wij nemen de tijd voor uw opmerkingen en vragen over onze producten, evenals dat we niet moeilijk doen bij het retourneren van producten.

1. Schoonmaakazijn voor concurrerende prijzen
2. Een vlotte levertijd (1-2 werkdagen)
3. Transparante en persoonlijke service
4. Een grote kennis van onze producten
5. Verzending via logistieke partners (PostNL & DPD)

Contactinformatie

Vragen mail ons info@seasons.nu dezelfde dag een reactie.