Schoonmaakazijn 5-delige set

Artikelnummer
5
Levertijd
Levertijd 1 - 2 werkdagen

- +

€ 102,99

Levertijd 1 - 2 werkdagen

SchoonmaakazijnSchoonmaakazijn
 
Gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 150,-
Achteraf betalen Veilig met AfterPay
Levertijd 1 - 2 werkdagen
Schoonmaakazijn.net Hét adres voor elke huishoudelijke klus

Schoonmaakazijn 5-delige set

Schoonmaakazijn is terug van weggeweest. Over dit simpele maar uiterst effectieve goedje kan een heleboel worden verteld, maar aangezien u al in onze webwinkel bent beland weet u dat schoonmaakazijn het perfecte allesreiniger is dat u zich kunt wensen. Wilt u echt effectief en op een veilige manier gebruik kunnen maken van onze schoonmaakazijn dan is het handig om de juiste benodigdheden bij de hand te hebben waardoor het werken met schoonmaakazijn vlekkeloos verloopt. Die benodigdheden zijn simpel, snel en goedkoop te bestellen in onze webwinkel: sterker nog, ze zijn samengebracht in deze 5-delige set schoonmaakazijn.

Schoonmaakazijn 5-delige set: 20 liter schoonmaakazijn + drukspuit + dopkraan + veiligheidsbril + handschoenen

Om onze schoonmaakazijn op een eenvoudige manier te kunnen gebruiken zijn er een aantal handige tools in deze 5-delige set schoonmaakazijn opgenomen. Uiteraard is er de jerrycan met 20 liter schoonmaakazijn (9%). Zo’n grote jerrycan is echter niet zo handelbaar, en daarom krijgt u er in deze set een praktische drukspuit bij geleverd. Met een fijne omvang en een inhoud van 5 liter kunt u de schoonmaakazijn zo op de juiste plek spuiten. Vooral heel gemakkelijk voor klusjes. Om de schoonmaakazijn vanuit de jerrycan in de drukspuit te kunnen overbrengen is er een dopkraan. Deze dopkraan voorkomt verspilling en gespetter.

Veilig schoonmaakazijn gebruiken

Schoonmaakazijn (9%) kan zorgen voor wat irritatie op de huid. Het is niet extreem bijtend, maar wat bescherming bij het werken met dit product is verstandig, want het voorkomt dat uw huid of ogen wat geprikkeld raken. In deze 5-delige set schoonmaakazijn vindt u dan ook een aantal beschermingsmiddelen. Hoogwaardige handschoenen beschermen uw handen tegen de schoonmaakazijn. Ook aan de bescherming van de ogen is gedacht: hiervoor hebben we in de 5-delige set schoonmaakazijn een veiligheidsbril opgenomen. Op die manier krijgt u geen spetters schoonmaakazijn in uw ogen. Een veilig idee, want uw ogen zijn een vrij kwetsbaar onderdeel van uw lichaam.