Schoonmaakazijn 25 liter met 9% azijnzuur

Artikelnummer
1
Materiaal
PVC
Verpakking
20 liter
Verpakt per
1
Levertijd
Levertijd 1 - 2 werkdagen

- +

€ 32,95

Levertijd 1 - 2 werkdagen

SchoonmaakazijnSchoonmaakazijn
 
Gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 150,-
Achteraf betalen Veilig met AfterPay
Levertijd 1 - 2 werkdagen
Schoonmaakazijn.net Hét adres voor elke huishoudelijke klus

Schoonmaakazijn 25 liter met 9% azijnzuur

Schoonmaakazijn behoort tot één van de meest veelzijdige middelen die er is en is dan ook onmisbaar in elk huishouden! Zo is het bijvoorbeeld zeer geschikt voor het ontkalken van huishoudelijke apparaten. Wanneer u dit geregeld doet, zorgt u dat kalkaanslag geen kans krijgt en de levensduur van uw apparaten wordt verlengd. 

Schoonmaakazijn is geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Hierbij kunt u denken aan het reinigen van bijvoorbeeld vloerkleden, tapijten en (niet-kalkhoudende) stenen vloeren, het ontkalken van wasmachines, koffiezetapparaten, douchekoppen en kranen en het ontvetten van RVS afzuigkappen. Het kan tevens worden gebruikt als wasverzachter en voor het opfrissen van kleuren van textiel. Ook is schoonmaakazijn prima geschikt voor het behandelen van insectenbeten; het voorkomt de meeste zwellingen en verlicht pijn en jeuk. Hetzelfde geldt voor jeuk die veroorzaakt is door brandnetels.

GEBRUIK
De concentratie die u nodig heeft is afhankelijk van de toepassing. Voor het reinigen van bijvoorbeeld uw koffiezetapparaat volstaat het om 100 milliliter schoonmaakazijn met 1 liter water te verdunnen.

Wilt u schoonmaakazijn gebruiken om uw terras, oprit of schutting te reinigen? Neem dan een kijkje bij onze azijnzuur 80% of azijnzuur 20%. Deze producten zijn bij uitstek geschikt voor het verwijderen van aanslag van steen en hout in de tuin. Zeker de azijnzuur 20% is ideaal voor iedereen die direct aan de slag wil met een kant en klaar product. Eventueel zijn deze producten ook prima geschikt om zelf te verdunnen naar de juiste concentratie.

TIP
Azijn heeft een sterk corroderend effect op alle soorten metaal, koper en messing. Het komt dan ook geregeld voor dat drukpompen beschadigt raken of zelfs kapot gaan door het gebruik van schoonmaakazijn. Onze professionele drukspuit van 7 liter is geheel vrij van bovengenoemde materialen, en daarom speciaal geschikt voor gebruik in combinatie met schoonmaakazijn.