Handschoenen Extra Large

Artikelnummer
9
Materiaal
Neopreen over natuurlijke rubbercoating
Levertijd
Levertijd 1 - 2 werkdagen

- +

€ 5,99

Levertijd 1 - 2 werkdagen

SchoonmaakazijnSchoonmaakazijn
 
Gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 150,-
Achteraf betalen Veilig met AfterPay
Levertijd 1 - 2 werkdagen
Schoonmaakazijn.net Hét adres voor elke huishoudelijke klus

Handschoenen Extra Large

Nederland staat bekend als een land met grote inwoners. En aangezien (veel) Nederlanders groot zijn hebben ze ook grote handen. Handen die beschermd moeten worden als er met stoffen wordt gewerkt die de huid irriteren. Schoonmaakazijn bijvoorbeeld. En om al die mensen met grote handen goed van dienst te kunnen zijn in hun zoektocht naar bescherming voor de huid hebben we veiligheidshandschoenen in ons assortiment. Grote handschoenen, extra large handschoenen. Zo zorgen wij ervoor dat u bij ons in één keer het perfecte schoonmaakmiddel (schoonmaakazijn) kunt kopen en direct de bescherming voor uw handen kunt regelen.

Handschoenen Extra Large (XL)

Schoonmaakazijn is op zich relatief mild te noemen. Toch is het natuurlijk wel een zuur. Dat kan beschadigingen aan de huid veroorzaken. Meestal niet heel ernstig, maar vervelend is het wel. Overigens hebben sommige mensen er helemaal geen last van, want elke huid heeft zijn eigen mate van gevoeligheid. U kunt de extra large veiligheidshandschoenen echter ook gewoon kopen als voorzorgsmaatregel. Mocht blijken dat uw huid wel wat bescherming kan gebruiken, of wilt u gewoon geen risico’s lopen dan hebt u ze in elk geval bij de hand. 

Snel geleverd, hoogwaardig materiaal

Het voordeel van het bestellen van handschoenen bij schoonmaakazijn.net is dat u de handschoenen razendsnel geleverd krijgt. Binnen 1 tot 3 werkdagen liggen ze bij u op de mat. En dan hebt u niet zomaar een stel handschoenen. Wij gaan altijd voor hoogwaardige kwaliteit en dat is terug te zien bij dit product. De handschoen is gemaakt van neopreen in combinatie met een natuurlijke rubbercoating. Die combinatie en de eigenschappen van de materialen zorgt voor optimale bescherming. Kiest u de juiste maat dan weet u zeker dat uw handen optimaal beschermd zijn tegen het azijnzuur waarmee u schoonmaakt.