Veiligheidsbril

Artikelnummer
11
Levertijd
Levertijd 1 - 2 werkdagen

- +

€ 15,99

Levertijd 1 - 2 werkdagen

SchoonmaakazijnSchoonmaakazijn
 
Gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 150,-
Achteraf betalen Veilig met AfterPay
Levertijd 1 - 2 werkdagen
Schoonmaakazijn.net Hét adres voor elke huishoudelijke klus

Veiligheidsbril

Werken met schoonmaakmiddelen doet u het veiligst als u de juiste voorbereidingen treft. Schoonmaakazijn is daarop geen uitzondering. Schoonmaakazijn is meedogenloos tegen kalk en aanslag, maar die kracht kan tegelijkertijd voor wat lichamelijk ongemak zorgen als uw huid of uw ogen met schoonmaakazijn in aanraking komen. Schoonmaakazijn is niet extreem gevaarlijk, maar omdat uw huid, en met name uw ogen, toch wat kwetsbaar zijn is een goede bescherming gewenst. Al was het maar om de risico’s gewoon te kunnen uitsluiten. Speciaal voor het beschermen van uw ogen hebben we daarom deze professionele veiligheidsbril in ons assortiment opgenomen. Zodat u met schoonmaakazijn kunt werken zonder dat u na afloop uw ogen uit moet gaan lopen spoelen. 

Uvex veiligheidsbril i-fit

Deze veiligheidsbril is niet zomaar de eerste de beste. Om uw ogen te beschermen is er bij de productie van deze veiligheidsbril gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen. Op veiligheid moet je natuurlijk niet bezuinigen. Dat is dan ook niet gedaan, hoewel de prijs waarvoor u de bril in onze webwinkel aan kunt schaffen verassend scherp is. De glazen van deze veiligheidsbril zijn gemaakt van polycarbonaat, een stevig en transparant materiaal dat vaak wordt gebruikt voor het produceren van beschermingsmiddelen.

Verstelbare veiligheidsbril

Een goede veiligheidsbril moet perfect passen om uw ogen optimaal te beschermen. Daarbij komt nog dat de bril u niet moet hinderen. Bij het ontwerp van deze bril is daar aandacht aan besteed. Een ingenieuze driepuntsscharnier zorgt ervoor dat u de bril kunt verstellen. Op die manier sluit de bril perfect aan bij de vorm van uw hoofd.

Beschermingscategorie

Dat deze beschermingsbril van goede kwaliteit is hebben we niet zelf bedacht. Het staat zwart op wit, want dit model voldoet namelijk aan de richtlijnen die er (op Europees niveau) aan dit soort beschermingsmiddelen worden gesteld. U weet met deze veiligheidsbril dus zeker dat u voldoende voorzorgsmaatregelen hebt genomen om uw ogen te beschermen.