Handschoenen large

Artikelnummer
9
Materiaal
Neopreen over natuurlijke rubbercoating
Levertijd
Levertijd 1 - 2 werkdagen

- +

€ 5,99

Levertijd 1 - 2 werkdagen

SchoonmaakazijnSchoonmaakazijn
 
Gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 150,-
Achteraf betalen Veilig met AfterPay
Levertijd 1 - 2 werkdagen
Schoonmaakazijn.net Hét adres voor elke huishoudelijke klus

Handschoenen large

Bij schoonmaakazijn.net houden we niet van halve oplossingen. Daar is de schoonmaakazijn die we in de aanbieding hebben uitstekend geschikt voor. Maar om optimaal voorbereid te zijn op een stevige schoonmaakochtend of een middagje in de tuin is het wel zo prettig als de voorbereidingen goed geregeld zijn. Bijvoorbeeld door de juiste beschermingsmiddelen bij de hand te hebben. Schoonmaakazijn is gelukkig nog relatief mild, maar toch kan contact met deze vloeistof een nadelig effect hebben op uw huid. De handschoenen die wij in onze webwinkel aanbieden voorkomen dat soort vervelende dingen.

Handschoenen Large? Geen probleem!

Veiligheidsmiddelen zijn pas effectief wanneer ze zijn afgestemd op de gebruiker. Voor veiligheidshandschoenen geldt dat natuurlijk ook. Wie te kleine handschoenen draagt kan niet de gehele hand of de hele pols bedekken. Ook te grote handschoenen zijn niet aan te raden: dat komt de motoriek namelijk niet ten goede en bij het gebruik van stoffen die (licht) bijtend kunnen zijn is dat helemaal niet praktisch. Het is dan ook logisch dat wij handschoenen in verschillende maten aan onze klanten aanbieden. Hebt u vrij grote handen dan is de kans groot dat de large-variant van deze veiligheidshandschoenen perfect voor u zijn.

Praktische en veilige handschoenen

Bestelt u dit type handschoenen dan valt al bij het eerste gebruik het reliëf op de handpalmen op. Deze ribbeltjes zijn bewust aangebracht zodat u extra grip heeft wanneer u deze handschoenen draagt. De kans dat u een fles schoonmaakazijn uit uw handen laat glippen wordt daarmee een stuk kleiner. Knoeit u toch wat schoonmaakazijn, en komt het op uw handen? Gelukkig draagt u deze neopreen handschoenen. U gaat door met schoonmaken alsof er niets gebeurd is! Ideaal dus voor wie niet de hele tijd met een geïrriteerde huid rond wil lopen. Bestel de handschoenen dus snel, wij zorgen dat de levering ook razendsnel verloopt.