Azijnzuur 20 procent 25 Liter

Artikelnummer
10
Materiaal
PVC
Verpakking
20 liter jerrycan
Levertijd
Levertijd 1 - 2 werkdagen

- +

€ 57,50

Levertijd 1 - 2 werkdagen

SchoonmaakazijnSchoonmaakazijn
 
Gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 150,-
Achteraf betalen Veilig met AfterPay
Levertijd 1 - 2 werkdagen
Schoonmaakazijn.net Hét adres voor elke huishoudelijke klus

Azijnzuur 20 procent 25 Liter

U bent op zoek naar azijnzuur 20%? Dan bent u bij Schoonmaakazijn.net aan het juiste adres! Wij zijn één van de weinige bedrijven die azijnzuur 20% verkopen. Azijnzuur 20% is een zeer snel en doeltreffend kant-en-klaar product, dat voor het verwijderen van aanslag niet verdund hoeft te worden.

Azijnzuur 20 procent

Het type azijnzuur dat u hebt aangeklikt is azijnzuur met een sterke concentratie. Een hoge zuurtegraad dus. 20 procent van de vloeistof is puur. Dat betekent dat u er uitstekend aanslag mee kunt verwijderen en ook onkruid wordt hiermee zonder moeite verdelgd. Overigens is er voor de echte ‘liefhebbers’ in onze webwinkel ook nog azijnzuur te vinden met een nog hogere concentratie werkzame stof; azijnzuur 80%

GEBRUIK
Azijnzuur 20% is een kant-en-klaar product. Houdt u er wel rekening mee dat de concentratie die u nodig heeft samenhangt met de betreffende toepassing en de weersomstandigheden. Bij zonnig weer kan een lagere concentratie worden gebruikt.

Voor het verwijderen van vuil en lichte aanslag volstaat een verhouding van 1 op 2,5 (dit staat gelijk aan 8% schoonmaakazijn). Voor het verwijderen van hardnekkige vervuiling of aanslag kunt u azijnzuur 20% onverdund gebruiken, voor het snelste resultaat.

LET OP
Azijnzuur heeft, net als alle andere soorten zuren, van nature kalkoplossende eigenschappen. Kijk daarom uit dat u bij het gebruik van azijnzuur niet morst op kalkhoudend natuursteen of andere kalkhoudende oppervlakken; zo voorkomt u dat er lelijke vlekken ontstaan.

TIP
Azijn heeft een sterk corroderend effect op alle soorten metaal, koper en messing. Het komt dan ook geregeld voor dat drukpompen door azijnzuur worden beschadigd. Onze professionele drukspuit van 7 liter is geheel vrij van bovengenoemde materialen, en daarom speciaal geschikt voor gebruik in combinatie met azijnzuur 20%.

Onze azijnzuur 20% is ideaal voor de gebruiker die gelijk aan de slag wil met het product. Vindt u het niet erg om zelf azijnzuur vooraf aan te lengen, dan bieden wij ook azijnzuur 80% aan. Dit product moet u eerst aanlengen, maar is daardoor uiteindelijk voordeliger.