Handschoenen middle

Artikelnummer
9
Materiaal
Neopreen over natuurlijke rubbercoating
Levertijd
Levertijd 1 - 2 werkdagen

- +

€ 5,99

Levertijd 1 - 2 werkdagen

SchoonmaakazijnSchoonmaakazijn
 
Gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 150,-
Achteraf betalen Veilig met AfterPay
Levertijd 1 - 2 werkdagen
Schoonmaakazijn.net Hét adres voor elke huishoudelijke klus

Handschoenen middle

Wie weleens een schoonmaakmiddel onverdund op zijn handen of ergens anders op de huid heeft gekregen weet dat dit kan leiden tot vervelende irritaties. Bij het gebruik van schoonmaakazijn kunnen dit soort kleine irritaties ook optreden. Het is ook maar net hoe gevoelig uw huid is overigens. Sommige mensen hebben nergens last van, anderen ervaren al ongemak bij het minste of geringste contact. Tot welke categorie u ook behoort, handschoenen zijn altijd een goede manier van bescherming. Zeker wanneer handschoenen van een zeer hoge kwaliteit zijn én bovendien extreem betaalbaar. En laat dat nu net het geval zijn met de handschoenen die u in onze webwinkel vindt!

Gemiddelde handen?

Uw handen moeten de bescherming krijgen die ze verdienen. Welke omvang uw handen ook hebben, in onze webshop hebben we uw maat. Van klein tot groot, of zoals bij dit model: “middle”. Dat is niet voor niets. Handschoenen moeten goed passen, zeker wanneer ze specifiek bedoeld zijn om bescherming tegen irriterende stoffen te bieden. Vallen uw handen qua grootte onder de noemer ‘gemiddeld’ dan zijn deze handschoenen de perfecte match.

Juiste materiaal

Om de bescherming die u verwacht te kunnen garanderen moet een goede handschoen natuurlijk vervaardigd zijn van hoogwaardig materiaal. Bij dit type handschoen is er gebruikgemaakt van neopreen. De eigenschappen van dit materiaal voldoen namelijk precies aan de eisen die nodig zijn om een goede beschermende handschoen te kunnen fabriceren. 

Extra details

Dat de handschoen beschermende eigenschappen heeft en goed om de hand sluit is natuurlijk het belangrijkst. Dit model handschoen heeft echter nog een ander interessant detail. De handpalmen zijn voorzien van een antislipzijde. Dat levert extra grip op waardoor u nog meer vat heeft op uw werkzaamheden. Deze handschoenen hebben dus meerdere prettige eigenschappen, en dus zijn er ook meerdere redenen om deze multifunctionele neopreen handschoenen aan te schaffen.