Schoonmaakazijn 3-delige set

Artikelnummer
4
Levertijd
Levertijd 1 - 2 werkdagen

- +

€ 78,99

Levertijd 1 - 2 werkdagen

SchoonmaakazijnSchoonmaakazijn
 
Gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 150,-
Achteraf betalen Veilig met AfterPay
Levertijd 1 - 2 werkdagen
Schoonmaakazijn.net Hét adres voor elke huishoudelijke klus

Schoonmaakazijn 3-delige set

Soms maakt een product uit ‘grootmoeders tijd’ een echte comeback. Omdat het minstens even goed - en vaak nog beter -  werkt als allerlei flitsende en dure artikelen die meer recent op de markt zijn gebracht. Schoonmaakazijn is typisch zo’n product dat weer helemaal terug is. Je zou kunnen zeggen dat schoonmaakazijn één generatie lang wat onderbelicht is gebleven, maar tegenwoordig grijpen veel consumenten weer naar dit multifunctionele schoonmaakmiddel.

Alles in één

Of het nu gaat om het ontkalken van theeglazen en koffiekoppen, of om het verwijderen van aanslag; voor deze én veel andere huishoudelijke schoonmaakactiviteiten is schoonmaakazijn het perfecte middel. En wanneer u bij schoonmaakazijn.net een bestelling plaatst wordt het helemaal eenvoudig. Want in de webwinkel kunt u niet alleen schoonmaakazijn bestellen, maar ook de attributen die u nodig hebt om op een simpele en verantwoorde wijze van de azijn gebruik te kunnen maken. Bestel bijvoorbeeld onze schoonmaakzijn in 3-delige set.

Schoonmaakazijn 3-delige set: 20 liter schoonmaakazijn + drukspuit + dopkraan 

U krijgt een jerrycan met schoonmaakazijn (9%) waar u een tijd mee vooruit kunt. De inhoud van de jerrycan bedraagt namelijk niet minder dan 20 liter. Daarbij krijgt u ook nog een handige drukspuit met een inhoud van vijf liter. Om de schoonmaakazijn eenvoudig van de 20-liter jerrycan naar de drukspuit te kunnen overbrengen leveren we u een dopkraan waarmee u veilig en nauwkeurig de drukspuit kunt vullen.