Duik in de geschiedenis

Hoi, ik ben Diemer. In 2005 heb ik letterlijk het roer omgegooid en ben gestart met een nieuw bedrijf. Met meer dan 15 jaar ervaring in de offshore- en visserijsector ben ik een nieuw online avontuur aangegaan.

Diemer
 

Seasons Retail een e-commerce bedrijf

Seasons Retail B.V is een e-commercebedrijf dat zijn oorsprong vond op een zolderkamer met de verkoop van producten zoals een karabijnhaak op karabijnhaken.nl en ijzerwaren op ijzerwarenwebshop.nl. Deze bescheiden start groeide uit tot de oprichting van diverse webshops in de loop van enkele jaren.

Anno 2024

Wij onderscheiden ons door verschillende webshops onder één vlag aan te bieden, waarbij kwaliteit en een uitgebreid assortiment centraal staan. Met magazijnen in zowel Nederland als Duitsland kunnen we niet alleen snel verzenden, maar hebben we ook een voorraad van maar liefst 6000+ producten beschikbaar. Onze magazijnen zijn gevestigd in het prachtige Groningen en Bocholt (Duitsland).

Zo is Seasons Retail B.V. ontstaan, een verzameling gespecialiseerde webshops actief in Nederland en Belgie. Sinds 2024 zijn we met onze IJzerwarenwebshop uitgebreid naar 8 Europese landen.

Geschiedenis

Van 2005 tot 2013 was ik eigenaar van het marketingbedrijf Seasons Intermediabureau. Hier lag de nadruk op het ontwikkelen van websites en het optimaliseren van diensten en producten om de vindbaarheid te vergroten in zoekmachines zoals Google. Gedurende dezelfde periode startte ik een tweede onderneming, Yez.co.il, met 30 websites gericht op affiliate marketing, die uiteindelijk in 2013 werd verkocht.

In 2012 kreeg ik verzoeken om content te produceren voor verschillende mediabedrijven, wat resulteerde in de oprichting van een bureau voor tekst en vertaling. In 2022 heb ik besloten dit bedrijf te beëindigen, mede omdat ik in 2009 ook mijn eerste webshop, Karabijnhaken.nl, en Seasons Retail had opgestart.

Benieuwd naar onze andere webshops? Ontdek ze hier: www.seasons.nu.