Schoonmaakazijn als wasverzachter

Schoonmaakazijn als wasverzachter Met schoonmaakazijn kun je oneindig veel. Het is echt een wondermiddel en elk huishouden zou minimaal een aantal flessen daarvan moeten hebben. In dit artikel leren we je dat azijn als wasverzachter oneindig veel voordelen heeft t.o.v. van wasverzachters (met een geurtje) die je kant en klaar in de winkel kunt kopen. Als alternatief voor wasverzachter is schoonmaakazijn de nummer een.

Waarom schoonmaakazijn als wasverzachter?

Kant en klare wasverzachters die je als wasmiddelen in de winkel kunt kopen, zijn doorgaans duur. Fabrikanten proberen daarnaast consumenten ervan te overtuigen dat hun wasverzachter nare geurtjes verdrijft en de was lekker zacht maakt. Maar in werkelijkheid gaat je kleding op den duur juist naar ruiken en de chemische bestandsdelen in de wasverzachter laten je was misschien wel zacht aanvoelen, in werkelijkheid is het slecht voor je huid en de wasmachine. Mensen met een gevoelige huid moeten al helemaal hiervoor uitkijken. De geur van wasverzachters mengen zich overigens ook met de geur van wasmiddelen. Het resultaat: Geen prettige geur. Schoonmaakazijn is echter het beste alternatief voor wasverzachters. Het is goedkoop en verwijdert ook nog eens de kalkaanslag in je wasmachine.

Eigenschappen azijn:

  • Laat geen vervelende geuren achter in je was
  • De kleuren van je kleding blijven helder
  • Het verwijdert daarnaast schadelijke zeepresten in je wasmachine
  • Het maakt stoffen zachter
  • Het neutraliseert vieze geurtjes in je kleding, zoals zweetgeurtjes

Goedkoop

Schoonmaakazijn is een natuurlijke wasverzachter en het kost ook nog eens bijna niets. Een liter wasverzachter kost, dan nemen we de meest goedkope soort, al gauw zo'n €1,- per liter. Schoonmaakazijn kost nauwelijks €0,25,- cent per liter. Je kunt al gauw enkele tientjes per jaar besparen op wasverzachter wanneer je wekelijks een aantal wasjes draait.