Klantenservice

Wij zijn op werkdagen van 09:00 - 18:00 uur telefonisch bereikbaar. Zon- en feestdagen zijn we gesloten. De webwinkel is 24/7 online bereikbaar. Schoonmaakazijn.net is een webwinkel van Seasons.nu.

Seasons.nu is een e-commerce bedrijf. Wij hebben 12 webwinkels op het gebied van ijzerwaren, reinigingsmiddelen en vrijetijdsartikelen. Seasons.nu is en onderdeel van Seasons vof en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder nummer 02093270. Het BTW identificatienummer van Seasons V.O.F. is NL813108032B.01.

Telefoon: ✆ 050 - 306 1014
E-mail: info@seasons.nu

Betaling

U kunt bij schoonmaakazijn.net met de volgende betalingsmogelijkheden betalen: 

  • Ideal 
  • Creditcard 
  • Bankoverschrijving 
  • AfterPay
  • Bancontact Mistercash 

Lees meer over betalingen.

Levertijd

Uw bestelling bij schoonmaakazijn.net wordt meestal binnen 1 - 3 werkdagen bij u bezorgd, mits op voorraad. Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd. Lees meer over onze levertijden.

Zelf afhalen in Groningen?

Schoonmaakazijn zelf afhalen? Dat kan! Plaats eerst een bestelling in onze webwinkel. We leggen de producten dan voor u klaar. Ons magazijn in Groningen is geopend op de volgende tijden: Lees meer over uw bestelling zelf ophalen.

Bezorgkosten

Gratis verzenden boven de € 35,- anders slechts € 4,95. Lees meer over onze bezorgkosten.

Herroepen van uw bestelling

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Lees meer over herroepen van uw bestelling.

Privacy policy

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoongegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt in overeenstemming met wet bescherming persoonsgegevens en telecommunicatiewet. Lees meer hoe wij uw privacy beschermen.