Insectenbeten en schoonmaakazijn

Insecten en ongedierte in je woning kunnen veel problemen veroorzaken. Maar ook beten van bepaalde insecten kunnen pijnlijk zijn of huidirritaties veroorzaken. Neem bijvoorbeeld de steken van bijen en wespen. Niet alleen zijn deze zeer pijnlijk, ook kunnen ze zwellingen veroorzaken en veel jeuk. Bij sommige mensen veroorzaakt het zelfs een zeer ernstige allergische reactie. In dat geval is het raadzaam om direct naar de huisarts te gaan. Ben je niet allergisch voor insectenbeten maar ben je onlangs gestoken of gebeten? Dan is schoonmaakazijn een probaat middel voor jou tegen insectenbeten.

Azijn als middel tegen beten

Insectenbeten kunnen behoorlijk hinderlijk zijn. Doorgaans zijn er veel effectieve middelen op de markt om de pijn bij een beet te verlichten, zwellingen te voorkomen en jeuk te verwijderen. Deze producten zijn echter meestal vrij duur. Met schoonmaakazijn kan je al veel voorkomende klachten verhelpen. Schoonmaakazijn is vooral als nabehandeling erg effectief. Het voorkomt de meeste zwellingen en verlicht de pijn. Daarnaast voorkomt het jeuk bij een steek of beet van een insect. Indien er sprake is van een grote zwelling op de plek waar je gebeten of gestoken bent, dan kun je een doek drenken in azijn en deze gedurende een korte tijd in de diepvries leggen. Vervolgens houd je deze gedurende een minuut op de aangedane plek. Je zult zien dat je hiermee een verdere zwelling voorkomt en dat de pijn verlicht.

Voorkomen

Voorkomen is beter dan genezen. Het is niet aangetoond maar sommige mensen zweren erbij: Door een beetje azijn over je huid uit te smeren weer je vervelende insecten zoals muggen. Azijn neutraliseert geurtjes en bijvoorbeeld muggen komen vooral op lichaamsgeur af. Het is daarom niet onmogelijk dat azijn ook nog eens een preventief wondermiddel is tegen insectenbeten en steken.

Schoonmaakazijn bestellen

Via onze website kan je goedkoop aan schoonmaakazijn komen. Azijn behoort tot de goedkoopste alternatieve schoonmaakmiddelen die er zijn. Daarnaast heeft azijn alleen maar voordelen t.o.v. chemische, dure schoonmaakmiddelen.